Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Petrolul Ploiești - Astra Giurgiu 0-1, (etapa a 9-a). "Lupii galbeni" au ratat două lovituri de pedeapsă / VIDEO

Postat la: 30.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: ploiestiulpatrianoastra.com

Astra a câștigat cu scorul de 1-0 pe terenul Petrolului, sâmbătă seară, în etapa a 9-a a Ligii I. Cu un antrenor nou pe banca tehnică, Eusebiu Tudor, gazdele au început curajos meciul. În minutul 9, Marinescu l-a încercat pe Silviu Lung jr cu un șut de la 20 de metri, dar portarul a respins în corner. După doar un minut, Farina a trimis cu capul, dar Lung jr a apărat din nou.

Giurgiuvenii au replicat în minutul 33. Geraldo nu l-a putut învinge pe Pecanha. La faza următoare, Budescu a șutat din prima, iar portarul gazdelor a respins în bară! Dandea a fost mai norocos. În minutul 35, mijlocașul a deschis scorul cu o lovitură de cap.

Petrolul a primit penalty după trei minute, dar Varga și-a bătut joc de șansa egalării. Prima repriză s-a încheiat cu parada lui Lung jr la mingea trimisă de Zoubir. Cele două echipe au jucat un fotbal frumos și după pauză. Budescu a trimis pe lângă țintă, din lovitură liberă, în minutul 56. O ocazie și mai mare a ratat Farina. Fotbalistul a ratat din doar trei metri, trimițând peste poartă! Tot el însă, a scos un penalty după doar câteva minute.

Marinescu a trimis însă peste poartă! În urma acestei victorii, Astra ocupă prima poziție în clasament, cu 20 de puncte. În schimb, Petrolul e pe ultima poziție, cu un singur punct.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE