Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Petrolul Ploiești vs ACS Poli Timișoara 1-1. Meci spectaculos în epilogul etapei a 13-a a Ligii I / VIDEO

Postat la: 06.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Petrolul este de nerecunoscut. Plecările multor jucători, problemele financiare, depunctarea cu 6 puncte și prestația slabă din acest tur de campionat au dus echipa ploieșteană în coada clasamentului. Petrolul a remizat pe teren propriu, cu ACS Poli Timișoara, scor 1-1, într-un meci disputat luni seara, în epilogul etapei a 13-a a Ligii I.

Bănățenii au ratat primii, prin Bărbuț, în minutul 23. Petrolul a replicat în minutul 51. Benga a trimis cu capul, la un pas de poartă. Cinci minute mai târziu, jucătorul oaspeților, Llorente a țintit bara transversală. Un moment controversat a avut loc în minutul 57. Zoubir a primit cartonaşul galben pentru simulare, deşi Petrolul putea primi penalty.

Nou-promovata a deschis scorul în minutul 69. Llorente a marcat cu un șut de la peste 20 de metri. Velasco a restabilit egalitatea în minutul 72. Până la final, cele două echipe au încecrat să marcheze golul victoriei, dar fără succes.

ACS Poli Timișoara e neînvinsă de cinci etapei și ocupă locul 9 în clasament, cu 14 puncte. Petrolul rămâne ultima în clasament, cu doar trei puncte.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE