Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Presa daneză, la picioarele României: "Danemarca iese de la Campionatul Mondial după o adevărată dramă"

Postat la: 17.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: gettyimages.com

Calificarea reprezentativei de handbal feminin a României în semifinalele Campionatului Mondial în dauna naționlei țării gazdă a competiției i-a șocat pe ziariștii danezi. Tricolorele nu aveau nici o șansă de success nici din partea pariorilor.

"Danemarca iese de la Campionatul Mondial după o adevărată dramă", a scris siteul oficial al Federației daneze.

"Sfertul de finală s-a decis în prelungiri, cu un gol în ultimele secunde, datorită căruia Cristina Neagu și România au scos Danemarca de la Campionatul Mondial. Speranțele de medalii ale naționalei Danemarcei au fost anulate într-un mod crud, într-un sfert de finală intens și spectaculos în fața României. Echipa daneză s-a scufundat ușor, ușor în fața unei Cristina Neagu în rol de răufăcător. România s-a instalat la conducere de la începutul meciului și nu i-a lăsat această șansă echipei noastre decât pe final", a notat tv3sport.dk.

"A fost ca o poveste de adormit copiii, cu un final teribil pentru noi, o poveste care a făcut 12 fete daneze și 12.000 de spectatori să plângă în hohote. Danemarca nu va avea nicio medalie la acest turneu final găzduit chiar de ea, după o înfrângere în ultimele secunde cu România. Înaintea meciului, toată lumea avertiza că România are cea mai bună jucătoare din lume, iar acum, cei 12.000 de spectatori și milioanele de telespectatori din fața televizoarelor au și văzut-o - Cristina Neagu", a scris și sport.tv2.dk

Naționala feminină de handbal a României a obținut calificarea în semifinalele Campionatului Mondial, miercuri seara, după ce a învins-o pe reprezentativa țării gazdă, Danemarca, scor 31-30. În semifinale, România va întâlni reprezentativa Norvegiei, vineri, 18 decembrie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE