Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Prima declarație a Cristinei Neagu, după ce și-a prelungit contractul cu Buducnost: "Aici mă simt cel mai bine"

Postat la: 14.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cea mai bună jucătoare de handbal a naționalei României, Cristina Neagu, și-a motivat decizia de prelungire a contractului cu clubul muntenegrean Buducnost Podgorica. Noul ei contract cu deținătoarea trofeului Ligii Campionilor este scadent în mai 2017. 

''Am ales să rămân la Buducnost deoarece aici mă simt cel mai bine, din toate punctele de vedere. Cred sincer în forța acestei echipe și în posibilitatea de a performa. Am luat cea mai bună decizie pentru mine în acest moment'', a declarat Neagu pentru portalul Handball-Planet.

Cristina Neagu a vorbit și despre medalia de bronz cucerită de România la CM 2015: ''Performanța echipei naționale, medalia de bronz, ne-a făcut pe toți fericiți și e considerată o mare performanță pentru handbalul românesc. Aceasta a fost a doua medalie pentru România la Campionatul Mondial în ultimii zece ani (după argintul din 2005, n. red.) și prima pentru mine. La cinci ani după medalia de bronz la Campionatul European din Danemarca și Norvegia, am obținut o nouă medalie. Nu e cea mai strălucitoare, dar este o medalie, nu e ca și cum am fi luat locul patru și cred că toată lumea ar trebui să fie mândră în România''.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE