Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reacția lui Gâlcă, după rezultatul înregistrat cu Barcelona: "Extraordinar! I-am felicitat pe jucători"

Postat la: 02.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Antrenorul român Costel Gâlcă a vorbit la Digi Sport 1 despre rezultatul de egalitate înregistrat de Espanyol, în compania Barcelonei, scor 0-0.

"A fost un meci în care am stat foarte bine defensiv, n-am lăsat spații între linii și ne-am închis foarte bine. Barcelona a avut foarte puține ocazii, să nu uităm asta! Am fost agresivi, dar pe faza ofensivă mai avem de lucrat, pentru că de multe ori am recuperat mingea, dar am pierdut-o repede. Eu i-am felicitat pe jucători pentru efortul depus, au avut o atitudine extraordinară, dar mai avem mult de lucrat. Trebuie să avem mai multe ocazii!

Îmi doresc de la jucătorii din față să se coordoneze mai bine, să se miște mai bine, poate au fost momente în care trebuia să ducem mingea dintr-o parte în alta, să avem o echipă mai scurtă, dar n-am reușit acest lucru.

N-am scos mingea destul de mult la margine! A fost un meci extraordinar făcut de jucători, cu atitudine, tot ceea ce au făcut în teren. Vreau însă mult mai mult de la ei, pentru că pot", a spus Costel Gâlcă potrivit sursei citate.

Espanyol și Barcelona au remizat sâmbătă, scor 0-0, într-un meci disputat în cadrul etapei a 18-a, prima din returul campionatului spaniol de fotbal.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE