Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primul interviu acordat de Mutu, după ce a semnat cu ASA Tg. Mureș: "Va fi un duel la distanță cu Marica"

Postat la: 18.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Adrian Mutu a vorbit, luni, despre motivele care l-au determinat să semneze cu ASA TG. Mureș.IOnternaționalul român în vârstă de 37 de ani a plecat în Antalya, acolo unde noua sa echipă se află cantonanată. 

"Aș minți dacă aș spune că nu mă gândesc (n.r. - la participarea la EURO 2016). E un obiectiv foarte mare pe 2016 la care mă gândesc. Dar mai întâi să mă pregătesc bine, să joc bine și după aceea vom mai vedea. Am avut o discuție acum două zile cu nea Puiu (n.r. - selecționerul Anghel Iordănescu). Mi-a spus că așteaptă să mă vadă pe teren, la antrenamente, la meciuri... și după aia va decide. Asta e treaba dânsului. E prea devreme să fiu convocat la acțiunea de acum, eu merg în Antalya să mă pregătesc. Și dacă o evoluțiile mele de pe teren îl vor convinge atunci va fi alegerea dânsului. Eu nu fac altceva decât să îmi văd de treaba mea", a spus atacantul, potrivit agerpres.ro.

Mutu este de părere că România va avea parte de adversari la grupele Campionatului European din această vară, din care mai fac parte Franța, Elveția și Albania. "Mi se pare o grupă grea la EURO, Albania nu mai este ce a fost. Cred că este puternică la fel ca noi, dar dacă o să jucăm așa cum știm noi, iar toți jucătorii vor fi în formă probabil vom avea un cuvânt de spus. În meciul de deschidere cu Franța o să plecăm cu cele mai mici șanse, dar sper să facem o surpriză", a menționat fostul căpitan al primei reprezentative.

Adrian Mutu a dezvăluit că a refuzat oferte de la echipe din Japonia și Australia, pentru a evolua în Liga I. "Am venit, urmează acum o perioadă de pregătire pe care de abia o aștept. O să am timp să îi cunosc pe toți în cantonament. Obiectivul echipei rămâne calificarea în play-off, iar după aceea vom mai vedea. Nu cred că prin venirea mea ASA Târgu Mureș și-a asigurat locul în play-off. E greșit, trebuie să mergem toți pe aceeași linie și să ne calificăm. ASA are o echipă solidă. Am ales-o pentru că am crezut în această echipă. Nu vreau să intru în polemică și să spun cu cine am mai discutat, dar am preferat o echipă din România decât una din Japonia sau Australia. Nu m-am dus la Viitorul în primul rând pentru că nu am avut nicio ofertă de acolo", a afirmat Mutu.

El își dorește ca împreună cu Ciprian Marica, transferat săptămâna trecută de Steaua, să ridice nivelul Ligii I. "Mă bucur pentru Ciprian, sper să își găsească o echipă unde să aibă continuitate și sper să prindă Campionatul European. Probabil va fi un duel la distanță cu Ciprian, așa cum îl cunosc eu pe el și el pe mine. Și sper să fie în beneficiul ambelor echipe (n.r. - ASA Târgu Mureș și Steaua). Îmi doresc ca împreună să ridicăm nivelul Ligii I, să arătăm oamenilor că experiența acumulată în străinătate poate servi celorlalți", a adăugat atacantul în vârstă de 37 de ani.

Mutu a semnat, duminică seara, un contract valabil până la finalul actualului sezon cu gruparea ASA Târgu Mureș.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE