Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Programul echipei Dinamo, după vacanța de iarnă

Postat la: 22.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Lotul echipei de fotbal Dinamo București își va relua pregătirile după vacanța de iarnă la 11 ianuarie, informează site-ul oficial al clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Conform programului anunțat, marți, pe site-ul oficial al grupării alb-roșii, Jucătorii pregătiți de Mircea Rednic vor efectua vizita medicală, în 12 ianuarie, la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală, iar în perioada 13-19 ianuarie se vor pregăti la Săftica și Izvorani.

Echipa Dinamo are programat între 20 ianuarie și 3 februarie un stagiu de pregătire centralizată în Cipru, acolo unde va disputa și patru partide amicale. Meciurile se vor disputa după următorul program: pe 23 ianuarie cu Shijiazhuang (China), pe 26 ianuarie cu Aris Limassol (Cipru), pe 28 ianuarie cu FK Ural (Rusia) și pe 1 februarie cu Ruch Chorzow (Polonia). Orele de disputare ale amicalelor din cantonamentul din Cipru vor fi anunțate ulterior.

Sezonul competițional se va relua la mijlocul lunii februarie, Dinamo având programată prima partidă oficială în 2016 la data de 13 februarie, pe teren propriu, cu FC Botoșani, în carul etapei a 24-a a Ligii I.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE