Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Răzvan Burleanu a cerut SUSPENDĂRI, în urma scandalului dintre Steaua și Anghel Iordănescu

Postat la: 28.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: frf.ro

Președintele Federației Romțne de Fotbal, Răvan Burleanu, a reacționat după scandalul dintre Anghel Iordănescu și Laurențiu Reghecampf. Burleanu a cerut ca Steaua să fie suspendată deoarece nu a trimis jucătorii convocați la națională, dar tot el a recunoscut că, astfel, reprezentativa de fotbal a României ar avea de pierdut.

"Înțeleg perfect nemulțumirea selecționerului și sunt de acord cu dumnealui că sancțiuni ar trebui să existe. Aceasta este și opinia mea. Așa ar fi corect. Problema este că nu putem sancționa direct clubul pentru că penalitățile s-ar răsfrânge asupra jucătorilor. Suntem în situația ingrată ca sancțiunea să se întoarcă tot împotriva Echipei Naționale, pentru că jucători care au valoare de lotul național ar putea rămâne fără meciuri în picioare, stând pe tușă până la opt etape.

Vreau să le mulțumesc cluburilor care au înțeles să susțină acest demers și să ajute echipa prin implicarea necondiționată. Le mulțumesc personal, în numele Federației Române de Fotbal, lui Marius Șumudică, Gheorghe Hagi, Mircea Rednic, Daniel Mogoșanu, Edi Iordănescu.

Vom continua să-l susținem cu toate eforturile pe domnul Anghel Iordănescu și Echipa Națională pentru a avea cele mai bune condiții de pregătire pentru EURO", a declarat Burleanu, potrivit frf.ro.

Tricolorii se pregătesc sub comanda lui Anghel Iordănescu până la data de 6 februarie într-un cantonament din Antalya. Selecționerul a chemat la națională șase steliști pentru acţiunea din Turcia: Florin Niţă, Paul Papp, Alin Toşca, Mihai Pintilii, Nicolae Stanciu şi Adi Popa. Ulterior, conducerea clubului s-a înţeles cu Federația Română de Fotbal ca doar patru dintre ei să meargă la lot. A picat însă şi această variantă, iar campioana a propus să vină la naţională trei jucători în prima săptămână şi alţi trei, în a doua săptămână. În cele din urmă, Steaua București nu a mai trimis niciun jucător la acțiunea din Turcia.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE