Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Răzvan Burleanu, despre meciul Franța - România, de la EURO 2016: "Presiunea o să fie în tabăra adversă"

Postat la: 13.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, s-a arătat nemulțumit de tragerea la sorți a Campionatului Mondial din 2016. Oficialul și-ar fi dorit un alt adversar din urna capilor de serie, în locul reprezentativei țării gazdă.

"Ne bucurăm pentru că ne-am obişnuit cu premiere şi avem o premieră, vom juca pentru prima dată în deschiderea unui turneu final. Acest lucru ne bucură şi ne onorează. Foarte mulţi jucători şi-au dorit Franţa, mai puţin eu. Presiunea o să fie în tabăra adversă. Elveţia e unul dintre cei mai dificili adversari din urna 2. Însă trebuia să întâlnim un adversar de acest calibru. Îmi doresc să fie revanşă pentru domnul Iordănescu. Albania era una dintre echipele pe care ni le doream. Franţa pleacă cu prima şansă, obiectivul nostru este calificarea din grupă", a spus Burleanu la Dolce Sport.

Naționala de fotbal a România a fost repartizată în Grupa A la Campionatul European 2016 și va evolua împotriva Franței, Albaniei și Elveției, în urma tragerii la sorți care a avut loc sâmbătă seara, la Palais des Congrès din Paris.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE