Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Răzvan Raț a acordat un interviu pentru UEFA: "Ai putea compara stilul de joc al României cu cel al lui Atletico Madrid"

Postat la: 30.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Internaționalul român Răzvan Raț a acordat un interviu site-ului uefa.com. Fundașul a prefațat prezența reprezentativei de fotbal a României la un nou turneu final după o pauză de opt ani.

În 2002, Răzvan debuta în tricoul echipei naționale tocmai împotriva Franței, tot pe Stade de France: "Îmi amintesc echipa Franței de atunci, am fost înlocuit la pauză pentru că nu aveam cel mai bun joc. Nu cred că mi-a fost frică, dar aveam totuși în minte că întâlneam campioni mondiali și europeni: Zidane, Desailly, Thuram!".

Raț a continuat să vorbească despre tragerea la sorți a Grupei A, din care fac parte România, Franța, Elveția și Albania. "Este o grupă echilibrată! Franța, gazda turneului și una din echipele de top, este favorită. Meciul de deschidere va fi extrem de important pentru noi. Presiunea va fi pe adversarii noștri. În teorie, Franța este mai bună ca noi, dar vom vedea ce va fi pe teren. Orice se poate întâmpla, noi vrem să depășim faza grupelor! Prezența noastră la un turneu final, după opt ani de pauză, este foarte importantă. Sunt mulți jucători români talentați care vor putea fi urmăriți la Euro", spune Raţ.

"Stilul nostru de joc se bazează pe precizie în defensivă. Pornim de la ideea să nu primim gol, iar apoi încercăm să ne creăm ocazii pentru a înscrie. E importantă munca din spate, să ne apărăm compact și să atacăm la fel. Ai putea compara stilul cu cel al lui Atletico. E important în fotbal să nu primești gol. Dacă adversarii nu înscriu, vei avea întotdeauna ocazia să o faci tu", a conchis Raț.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE