Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reacția conducerii Stelei, după demisia lui Rădoi. Cine îi va pregăti pe Chipciu și compania

Postat la: 30.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Decizia lui Mirel Rădoi de a demisiona i-a luat prin surprindere pe steliști. Președintele executiv al roș-albaștrilor a anunțat că încearcă să-l convingp pe Dumitru Dumitriu, antrenorul din acte al echipei, să rămână pe banca tehnică.

"Deocamdată, nu ne aşteptăm la niciun înlocuitor, o să discutăm cu staful în această seară, mâine dimineaţă şi o să vedem continuarea. Avem un staf pe care îl putem folosi pe mai departe. Este posibil (n.r. - să continue Dumitru Dumitriu). Când o să ajungem la Bucureşti, o să avem o discuţie, o să avem o discuţie şi mâine şi mâine se va şti exact în ce formulă o să continuăm", a spus Argăseală duminică, potrivit Mediafax.

El a afirmat că a încercat în zadar să-l convingă pe Rădoi să nu demisioneze: "Am avut discuţii cu Mirel, cu staful, el aşa a considerat că este bine, probabil şi rezultatul din această seară a contribuit. Trebuie să-i mulţumim lui Rădoi, pentru că a făcut eforturi extraordinar de mari în această perioadă, în care aţi văzut ce condiţii de pregătire am avut, aţi văzut cât de mult a trebuit să alergăm şi inclusiv să jucăm astăzi la Piteşti. Decizia lui a rămas definitivă, chiar dacă am încercat de foarte multe ori şi am insistat ca el să nu plece", a adpugat el.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE