Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reacția Federației Române de Handbal după accidentul în care au murit 3 handbaliști de la CSU Târgoviște

Postat la: 16.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sport.bacaul.ro

Federația Română de Handbal a transmis condoleanțe după accident:

"O noua tragedie a lovit handbalul romanesc in aceasta noapte: trei dintre componentii echipei de handbal masculin CSU Targoviste au decedat intr-un accident rutier in care a fost implicat microbuzul echipei.

Federatia Romana de Handbal transmite condoleante familiilor indoliate si tuturor celor apropiati de jucatorii disparuti si va colabora cu reprezentantii clubului targovistean pentru a-i sprijini sa treaca peste aceste momente grele. Federatia Romana de Handbal", a notat pe site-ul oficial FR Handbal.

Autocarul echipei de handbal masculin CSU Târgoviște a fost implicat într-un accident grav, duminică noaptea, pe DN 2 E85. Trei sportivi au decedat pe loc iar alte 11 persoane au fost spitalizate. Microbuzul formației de handbal staționa la ieșirea din Râmnicu Sărat spre județul Vrancea. Un autotren încărcat cu cherestea a intrat în microbuzul care transporta 13 pasageri și l-a răsturnat, conform observatorulbuzoian.ro.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE