Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reacția lui Anghel Iordănescu după eliminarea de la EURO 2016: „Nu cred că am ce să le reproșez jucătorilor"

Postat la: 20.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Anghel Iordănescu și-a încheiat mandatul de antrenor al reprezentativei de fotbal a României, după meciul pierdut de tricolori în fața Albaniei, la EURO 2016.

Ne doare înfrângerea. Ne-am dorit să câștigăm, dar nu uitați un lucru: albania nu mai este aceea de pe vremea mea. Am primit un gol după o greșeală în defensivă, apoi am încercat să revenim. Nu cred că am ce să le reproșez jucătorilor. Atâta au putut. Opt dintre ei nu au contracte și nu știu ce viitor au.

Întrebați-l pe Burleanu dacă acesta a fost ultimul meu meci la naționala României", a declarat Iordănescu la Pro TV.

Naționala de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Albaniei, dumunică seară, în ultima etapă a Grupei a Campionatului European, rezultat în urma căruia tricolorii au ratat calificarea în optimile de finală ale competiției.

Ultimul succes al albanezilor obținut împotriva României data de acum 68 de ani. Albania a obținut prima victorie din istorie, la un turneu final de Campionat European. Tricolorii au încheiat Grupa A de la EURO 2016 pe ultimul loc, cu un singur punct.

 

 

 

 

 

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE