Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reacția lui Cosmin Olăroiu, după calificarea dramatică în finala Ligii Campionilor Asiei: "Cu un ochi plâng și cu un ochi râd"

Postat la: 21.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Antrenorul român Cosmin Olăroiu a obținut calificarea în finala Ligii Campionilor Asiei după ce a trecut cu Al Ahli Dubai de fosta sa formație din Arabia Saudită, Al Hilal. Oli a recunoscut că a suferit pentru foștii lui elevi.

"Este calificare, dar pentru mine e puțin dificil pentru că e împotriva lui Hilal. Cu un ochi plâng și cu un ochi râd. Bineînțeles, sunt fericit mai ales pentru jucătorii mei, sunt eroi pentru ceea ce au făcut. Nimeni nu le-a dat nicio șansă și acum sunt în finală. Și le-am spus că nu trebuie să se oprească aici", a spus Olăroiu, la Dolce Sport.

În finala Ligii Campionilor Asiei, Al Ahli Dubai va întâlni învingătoarea din meciul Gamba Osaka (Japonia) - Guangzhou Evergrande (China). În tur, chinezii s-au impus, pe teren propriu, cu scorul de 2-1. Returul va avea loc miercuri, de la ora 13.00.

"Vom face tot ce putem să ne realizăm visul. Asta putem să vă spunem. Bineînțeles, în orice competiție ai momente mai grele, dar în acest sezon, de la început până acum, am jucat bine iar în grupă nu am pierdut niciun meci. Am marcat în deplasare și știm cum să jucăm într-o astfel de competiție. Chiar dacă nu avem o experiență mare, compensăm printr-o atitudine bune și muncă", a adăugat Olăroiuprefațat el finala Ligii Campionilor.

Echipa pregătită de Cosmin Olăroiu, Al Ahli Dubai (Emiratele Arabe Unite), s-a calificat în finala Ligii Campionilor Asiei, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-0), formaţia Al Hilal din Arabia Saudită, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei. Golul victoriei a fost marcat în minutul 90+4. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE