Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reacția lui Edi Iordănescu, după ce Pandurii a picat cu Dinamo în optimile Cupei României: "M-am cam săturat să jucăm cu Dinamo"

Postat la: 30.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: looktv.ro

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Edward Iordănescu, a vorbit despre tragerea la sorți a optimilor Cupei României. Formația gorjeană o va întâlni pe Dinamo, ceea ce n este pe placul antrenorului.

"Cam prea mult, m-am cam săturat să jucăm cu Dinamo! Sezonul trecut am jucat de două ori în semifinale, plus returul în campionat, au fost trei victorii de partea noastră şi ne-am bucurat.

Acum ne-a trecut aşa, o mare victorie prin faţă, din nou în campionat, la acel 2-2, când am scăpat printre degete victoria şi a venit apoi jocul din Cupa Ligii. Am spus şi atunci că ne-am asumat nişte riscuri pentru că am mizat pe acel sistem de rotaţie şi acum va urma meciul din Cupa României.

Nu pot să mă pronunţ acum cu privire la acest joc, pentru că abia acum puţine minute s-a tras la sorţi şi încă nu avem clar stabilită strategia. Sigur ne dorim să mergem mai departe, dar nu suntem hotărâţi cum vom aborda jocul", a declarat Edi Iordănescu, pentru Dolce Sport.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE