Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reacția lui Gigi Becali, după acuzațiile de blat la adresa Stelei: "Aruncă un nebun o piatră în gârlă şi milioane de deştepţi nu pot s-o scoată"

Postat la: 06.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gigi Becali a reacționat după ce procurorii suspectează două meciuri ale roș-albaștrilor ca fiind blătuite.

"E un proverb: aruncă un nebun o piatră în gârlă şi milioane de deştepţi nu pot s-o scoată. Aşa e şi acum. E o minciună, o tâmpenie, nu are rost să comentăm. E posibil să fie intoxicări din partea unora care s-au ocupat de siglă, cred, nu ştiu sigur. E posibil ca procurorii din Singapore să fi fost trimişi pe piste greşite de unii care s-au ocupat de siglă", a declarat Gigi Becali la România TV.

Procurorii anticorupţie din Singapore anchetează două meciuri de verificare ale Stelei din perioada în care roș-albaștrii erau antrenați de Laurenţiu Reghecampf .
Mai exact, asiaticii suespectează meciurile Steaua - Sturm Graz 3-3 şi Steaua - Dinamo Moscova 1-2 că ar fifost blătuite de mafia pariurilor. Cele două jocuri s-au disputat în 2013.

Atunci, casele de pariuri au blocat meciurile tidele, după ce s-au pariat sume imense pe numărul de goluri marcate. De exemplu, peste 2.5 goluri avea cota de 2.10 înainte de meci, iar cu doar cinci minute înainte de startul jocului, cota scăzuse la 1.30.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE