Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reacția lui Șumudică, după ce a învins-o pe Steaua: "Asta înseamnă să fii mafiot"

Postat la: 29.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marius Șumudică a reușit o nouă victorie în fața Stelei. Antrenorul Astrei a declarat la finalul meciului cu roș-albaștrii că jucătorii lui se vor bate pentru câștigarea titlului.

"Avem 10 puncte în faţă şi consider că am luat o opţiune serioasă pentru titlu. Important e că am câştigat cu 1-0 şi meritam această victorie. Victoria e şi mai mare când am jucat împotriva unui public ostil. Asta înseamnă să fii mafiot. Am ştiut că joacă Hamroun, crezi că Şumudică doarme, sforăie? Am zis că pregătesc meciul de o săptămână.

Nu ştiu dacă victoria a fost dramatică. A fost un meci disputat, un meci care a fost prea tacticizat. Am schimbat şi eu un pic cu Enache. Ştiam că va juca Hamroun. Am câştigat pe final. Puteam să batem un corner scurt, dar am vrut să marcăm şi am trimis ambii fundaşi centrali în careu şi Dumnezeu ne-a ajutat. Cred că deja suntem calificaţi în play-off. Trebuie să strângem puncte, că se vor înjumătăţi", a declarat antrenorul grupării giurgiuvene, Marius Șumudică, la Digi Sport.

Astra s-a impus în fața stelei, duminică seară, la Piteşti, cu scorul de 1-0, ărintr-un gol marcat de Valerică Găman, în minutul 90+5, în etapa a 19-a a Ligii I.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE