Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reacții după depistarea pozitivă a Mariei Șarapova: "Ar trebui să i se retragă fiecare titlu"

Postat la: 08.03.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fosta jucătoare americană de tenis Jennifer Capriati a criticat-o dur pe Maria Şarapova, depistată pozitiv la un control antidoping la Australian Open. Capriati este de părerer că ocupantei locului 7 WTA ar trebui să i se retragă toate titlurile acuzaţiile de dopaj se confirmă.

"Sunt extrem de furioasă şi dezamăgită. A trebuit să-mi pierd cariera, dar nu am ales niciodată să trişez. A trebuit să arunc prosopul şi să sufăr. Nu am beneficiat de o echipă de medici plătită la nivel înalt care să caute pentru mine o modalitate de a trişa şi de a fenta sistemul, aşteptând ca ştiinţa să mă prindă. Care este explicaţia faptului că o persoană ia un medicament de inimă care ajută inima să se recupereze mai repede, fără a avea o problemă cardiacă?

În opinia mea, dacă totul este adevărat ar trebui să i se retragă fiecare titlu", a postat Capriati pe Twitter. Americanca nu a menționat însă numele Mariei Şarapova.

Jucătoarea rusă de tenis a anunţat, luni, că a fost depistată pozitiv la un control antidoping efectuat la Australian Open, în 26 ianuarie. Ea va fi suspendată provizoriu începând cu 12 martie de Federaţia Internaţională de Tenis (ITF).

Capriati a câştigat trei turnee de Grand Slam: Australian Open în 2001 şi 2002 şi Roland Garros în 2001.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE