Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ROMÂNIA - FINLANDA 1-1, preliminarii EURO 2016. Tricolorii au egalat în prelungiri, prin Ovidiu Hoban. Scandinavilor li s-a refuzat un penalty. Calculele calificării / VIDEO

Postat la: 08.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: ploiestiulpatrianoastra.com

Naționala de fotbal a României a remizat, scor 1-1, în compania reprezentativei similare a Finlandei, joi seara, într-un meci care a avut loc pe Național Arena, în etapa a 9-a a Grupei F, din preliminariile Campionatului European din 2016.

Tricolorii au început tare, iar în primul minut de joc Keşeru a trimis cu capul din 2 metri, după o lovitură de colț, dar mingea a fost respinsă de Uronen. Șapte minute mai târziu, Bogdan Stancu a țintit bara, cu o lovitură de cap, mingea a revenit la el, dar a șutat peste poartă.

Replica finlandezilor a venit în minutul 16. Tătăruşanu apărat mingea trimisă de Pohjanpalo. Gazdele au continuat să atace, iar până la pauză Papp Dragoș Grigore și Keșeru au trecut pe lângă deschiderea scorului. Tricolorii au început repriza secundă așa cum au început-o și pe prima, cu o ocazie imensă. În minutul 55 Torje a luat la țintă bara, cu un șut din marginea careului.

Lovitură de grație în minutul 66. Pohjanpalo a deschis scorul pentru oaspeţi, în urma unui contraatac. Golul le-a turnat plumb în ghete tricolorilor. După deschiderea scorului, scandinavii au controlat jocul și și-au mărit numărul de ocazii la poarta lui Tătărușanu. În minutul 72, Finlanda trebuia să primească penalty, după o intervenție a lui Dragoș Grigore asupra lui Pukki. În plus, se impunea cartonaș roșu pentru jucătorul român. Spre finalul partidei, suporterii români și-au pierdut răbdarea și au scandat: "Demisia".

În primul minut al prelungirilor, în fața a peste 45.000 de suporteri prezenți pe cel mai mare stadion din țară, Ovidiu Hoban a restabilit egalitatea. Mijlocaşul a trimis în poarta goală din 3 metri, după ce Hradecky a respins şutul lui Florin Andone.

VIDEO

În grupa României, Irlanda de Nord a învins-o pe Grecia, scor 3-1, iar insularii au obținut calificarea la turneul final din Franța. De asemenea, Ungaria s-a impus în fața reprezentativei din Insulele Feroe, scor 2-1.

După acest meci, România rămâne pe locul secund, cu 17 puncte. Pentru a obține calificarea la turneul final din Franța, tricolorii trebuie să bată în Feroe, în ultima etapă a preliminariilor. Lider în Grupa F este Irlanda de Nord, care s-a calificat deja la EURO 2016, pe locul trei se află Ungaria, cu 16 puncte, iar Finlanda e pe poziția a patra, cu 11 puncte.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE