Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












România vs Finlanda, preliminarii EURO 2016. Metrorex a anunțat programul trenurilor după meci

Postat la: 07.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fanii care vor fi prezenți pe Național Arena la meciul România - Finlanda, de joi, din preliminariile EURO 2016 vor putea circula cu metroul, a transmis Metrorex, un comunicat pentru ZIUAnews.

"Compania Metrorex a anunţat că programul metroului după meciul echipei naţionale a României cu Grecia de luni seara nu a fosprelungit până la ora 1.00 deoarece Federaţia Română de Fotbal nu a achitat costurile acestei extinderi a orarului.

Ministerul Transporturilor şi Metrorex vin în sprijinul publicului participant la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României şi cea a Finlandei, care se va desfăşura pe stadionul "Arena Naţională" şi anunţă că joi, 8 octombrie 2015, trenurile de metrou vor circula după un program prelungit cu două ore.
Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 00:45 pe liniile M1, M2, M3 şi M4. Intervalul de circulaţie va fi de aproximativ 10-12 minute
", se arată în comunicatul de presă.

Meciul România - Finlanda, din preliminariile EURO 2016, este programat joi, 8 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE