Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rugbistul Ionuţ Botezatu a salvat un bărbat de la moarte. Victima își înghițise limba, în urma unei altercații

Postat la: 28.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: frf.ro

Rugbistul Ionuţ Botezatu, component al echipei naţionale şi al formaţiei CSM Ştiinţa Baia Mare, a salvat un bărbat de la moarte, informează site-ul oficial al Federației Române de rugby (frr.ro).

"Internationalul roman Ionut Botezatu, legitimat la CSM Stiinta Baia Mare, a salvat un om de la moarte in data de 27 decembrie 2015. La un festival desfasurat in localitatea Sighetu Marmatiei, din judetul Maramures, intre doua persoane a izbucnit o altercatie care s-a transformat intr-o bataie violenta.
Victima si-a inghitit limba, moment in care a actionat Ionut Botezatu. Acesta l-a salvat pe tanar de la moarte, scotandu-i acestuia limba. Apoi, pana la sosirea ambulantei, Ionut Botezatu i-a acordat asistenta celui aflat in suferinta.

Agresorul a fost retinut de organele de ordine si este acum cercetat pentru faptele sale. Gestul spontan al lui Ionut Botezatu ramane insa unul deosebit, motiv pentru care intreaga comunitate rugbystica isi scoate palaria in fata sa", a notat sursa citată

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE