Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












RUGBY. Timișoara vs Baia Mare, în finala primei ediții a Cupei Regelui

Postat la: 11.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: stiri-sport.com

Prima ediție a Cupei Regelui la rugby se va disputa între Timișoara Saracens RCM-UVT și CSM Știința Baia Mare. Meciul va avea loc sâmbătă, pe Stadionul Național Arcul de Triumf din București, de la ora 20.00.

"Este o ocazie specială pentru orice echipă să joace o finală. Va fi un meci greu de câștigat. Îi respectăm foarte mult pe cei de la Baia Mare, dar noi ne vom concentra să ne facem jocul și așteptăm suporterii în tribune să ne susțină'', a declarat Grainger Heikell, antrenorul principal al echipei Timișoara Saracens, potrivit Agerpres.

Bănățenii nu vor putea conta pe Alexandru Țăruș, Eugen Căpățână, Valentin Popârlan, Stelian Burcea, Valentin Calafeteanu, Paula Kinikinilau, Mădălin Lemnaru și Manasa Romumu Fiji, convocați la echipele naționale pentru Cupa Mondială.

De partea cealaltă, Constantin Ene, căpitanul băimărenilora spus: ''Suntem onorați că am ajuns în finală la o competiție desfășurată sub patronajul Casei Regale a României. Dorim să obținem trofeul pentru că vrem să rămânem în istorie drept câștigătorii primei ediții a competiției. Ne dorim victoria, nu exista o altă opțiune pentru noi''.

Finala mică se va disputa între CS U Prodvinalco Cluj și CSM Olimpia București, sâmbătă, de la ora 17,00, pe Stadionul "Arcul de Triumf".
CSM nu va putea conta pe mai mulți jucători, Carpo, Surugiu și Vlaicu sunt la națională, iar Beca, Agiacai și Cobden sunt accidentați.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE