Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












S-a cerut condamnarea la ÎNCHISOARE a lui Lionel Messi! Argentinianul este acuzat de evaziune fiscală

Postat la: 08.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: ibtimes.com

Atacantul echipei FC Barcelon ași-ar putea petrece după gratii o perioadă de 22 de luni. Cel puțin așa a cerut Corpul Superior al avocaţilor statului spaniel, potrivit Mediafax, care citează publicația Marca. Internaționalul argentinian este învinuit de încălcări ale Codului Fiscal comise în perioada 2007-2009.

Corpul Superior al avocaţilor statului spaniol au menţionat, într-un comunicat, că Lionel Messi "nu este un expert" în materie de taxe şi impozite, dar nu putea să nu ştie că o parte importantă a veniturilor sale din drepturile de imagine a venit de la firme cu sedii în paradisuri fiscale ca Uruguay sau Belize.

Corpul Superior al avocaţilor reprezintă interesele fiscului și consideră că atât Lionel Messi cât şi tatăl acestuia, Jorge Horacio Messi, trebuie să fie judecaţi.
În acelaşi caz, procuratura a cerut 18 luni de închisoare doar în cazul tatălui lui Messi şi clasarea cauzei în cazul fotbalistului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE