Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandalul Reghecampf - Iordănescu. Florin Prunea: "A fost o acțiune premeditată între Steaua și conducatorii FRF"

Postat la: 29.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Conflictul dintre Steaua și echipa națională este departe să se încheie. Fostul internațional Florin Prunea, actualul președintele de la CSMS Iași, știe care a fost de fapt înțelegerea între cele două părți.

"Îmi pare rău pentru nea Puiu. Nu merita. Înțeleg că se apropie de 100 de meciuri la națională, dar nu credeam că cel mai bun antrenor pe care l-a naționala României vreodată să treacă prin așa ceva, sincer nu credeam că e posibil. Dar îmi pare rău, n-are nici o vină. Toate s-au făcut pe la spatele lui, a fost o acțiune premeditată între Steaua și conducatorii FRF.

Steaua, din punctul meu de vedere, e de felicitat, a dovedit că e un club foarte puternic, care a șters pe jos cu absolut toți din federație și chiar cu selectionerul. A fost un tur de forță și Steaua a dovedit că n-are adversar în România", a declarat Prunea, pentru Dolce Sport.

Tricolorii se pregătesc sub comanda lui Anghel Iordănescu până la data de 6 februarie într-un cantonament din Antalya. Selecționerul a chemat la națională șase steliști pentru acţiunea din Turcia: Florin Niţă, Paul Papp, Alin Toşca, Mihai Pintilii, Nicolae Stanciu şi Adi Popa. Ulterior, conducerea clubului s-a înţeles cu Federația Română de Fotbal ca doar patru dintre ei să meargă la lot. A picat însă şi această variantă, iar campioana a propus să vină la naţională trei jucători în prima săptămână şi alţi trei, în a doua săptămână. În cele din urmă, Steaua București nu a mai trimis niciun jucător la acțiunea din Turcia.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE