Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Serena Williams ar putea să-i lase cale liberă Simonei Halep în acest final de sezon. Ce spune antrenorul numărului 1 mondial

Postat la: 30.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Serena Williams ar putea să nu mai joace la ultimele turnee din acest an, deși și-a anunțat deja prezența atât la Beijing cât și la Singapore. Antrenorul celei mai bune jucătoare de tenis din lume, Patrik Mouratoglou susține că eleva sa nu mai are motivația necesară, după ce a pierdut semifinala de la US Open.

"Când a pierdut la Toronto (în august, n. red.), a fost foarte dezamăgită, dar a reluat antrenamentele de a doua zi, pentru că dorea să câştige US Open. După un an în care a reuşit trei victorii de Grand Slam, întrebarea este cât de mare este motivaţia sa să joace aceste turnee. Cred că nu ar trebui să joace dacă nu este foarte motivată.
După înfrângere, mi-a spus că sezonul său nu este unul bun. M-a bucurat această reacţie, pentru că demonstrează ambiţii mari, este specifică marilor campioane.

Mă gândesc acum doar la finalul de sezon şi nu ştiu care este nivelul de motivaţie, iar dacă nu este destul de motivată, atunci nu ar trebui să joace", a declarat antrenorul care lucrează cu Serena din iunie 2012.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE