Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Simona Halep a tras linie după Turneul Campioanelor: "Urmează o vacaaaanţă, ca să mă odihnesc". Ce mesaj le-a transmis fanilor

Postat la: 29.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătoarea de tenis Simona Halep (locul 2 WTA) a postat, joi, un mesaj pe contul ei de Facebook. În ciuda eliminării de la Turneul campioanelor, constănțeanca s-a arătat bucuroasă că va încheia anul în top 3.

"Un an lung, un an bun, un an cu multe provocări, un an cu de toate. Este al doilea an la rând când termin în top 3, este o performanţă frumoasă şi sunt foarte bucuroasă. În plus, am văzut din ce în ce mai mulţi oameni venind să mă susţină oriunde am jucat, ceea ce mă face cu adevărat fericită. Să văd că jocul îmi este apreciat este o împlinire. Vreau să mulţumesc fanilor mei, cu drag vă îmbrăţişez pe toţi. Urmează o vacaaaanţă, ca să mă odihnesc şi să mă refac, iar după, perioada de pregătire - pentru că îmi doresc mult să revin mai puternică pentru anul 2016!", a notat Halep.

Halep a fost învinsă, joi, cu scorul de 7-6 (5), 6-1, de poloneza Agnieszka Radwanska (locul 6 WTA), şi a părăsit Turneul Campioanelor, competiţie la care anul trecut a ajuns până în ultima fază a competiției. Acesta a fost ultimul meci oficial din 2015 al româncei. În acest an, Halep a câştigat trei turnee, la Shenzhen, Dubai şi Indian Wells, a jucat alte două finale, la Toronto şi Cincinnati, şi a atins faza semifinalelor la Miami, Stuttgart, Roma şi la US Open.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE