Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Simona Halep, după ce a fost desemnată cea mai populară jucătoare de tenis: "E datorită românilor"

Postat la: 07.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Halep (24 de ani, locul 2 WTA) a vorbit despre premiul primit din partea WTA, care a desemnat-o cea mai populară jucătoare de tenis, entru al doilea an la rând.

"Inseamna foarte mult. E un sentiment placut sa stiu ca sunt cea mai populara. E datorita romanilor, ca vin mereu peste tot in lume. Am observat ca am fani si din alte tari. Este foarte placut sa vezi ca oamenii te apreciaza pentru ce faci pe teren. In multe locuri ma simt ca acasa. Sunt multi romani care te fac sa simti asta", a spus Simona Halep la TVR.

Românca le-a devansat pe americanca Serena Williams (locul 1 WTA) și pe rusoaica Maria Şarapova (locul 3 WTA). Sportiva poloneză Agnieszka Radwanska ocupă locul 3 în ierarhie, pe cinci se află canadianca Eugenie Bouchard, iar pe şase jucătoarea sârbă Ana Ivanovici. Pe poziţiile 7-10 se află Caroline Wozniacki (Danemarca), Garbine Muguruza (Spania), Petra Kvitova (Cehia) şi Venus Williams (SUA). 

Topul a fost realizat în baza accesărilor de pe site-ul WTA, iar Halep a câştigat acest titlu şi în 2014. În top 50 se mai află trei sportive din România: Irina Begu - locul 39, Andreea Mitu - locul 47 şi Monica Niculescu - locul 50.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE