Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Simona Halep și-a împlinit un vis. A primit vizita lui Smiley la antrenament

Postat la: 07.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Halep (24 ani, locul 2 WTA) a încheiat turneele din Asia cu o retragere din cauza problemelor medicale și s-a întors în țară pentru a se pregăti de Turneul Campioanelor de la Singapore. La doar câteva zile după sosirea în România, Halep a primit o vizită surpriză la antrenamente.

A doua jucătoare a lumii a declarat de mai multe ori că artistul ei preferat este Smiley și că ascultă piesele acestuia ori de câte ori are ocazia. După ce a auzit declarațiile jucătoarei de tenis, Smiley a declarat că în momentul în care va avea timp și o va prinde pe Simona în țară o va provoca la o partidă.

"Şi eu sunt fan Simona Halep. Mi se pare că este o super sportivă şi o super capacitate pentru România. Mi se pare că e şi super drăguţă şi modestă. Abia aştept să ne cunoaştem. Mie mi-ar plăcea să vină la un concert. Am încercat să merg odată la un meci, când a jucat la Roland Garros, dar s-a amânat meciul exact în ziua aia. A plouat şi s-a amânat", a spus Smiley la PRO FM. Mai mult, cântărețul a provocat-o pe Halep la un meci: "Să ne întâlnim pe terenul de tenis".

Miercuri visul Simonei s-a împlinit și cea mai bună jucătoare de tenis din România a primit vizita lui Smiley pe terenul de tenis. "Vreau să cânt, să visez și să râd/ Să nu uit să mă joc câteodată. Și atunci când în lume voi pleca,/ Să nu uit să mă-ntorc ACASĂ". Pentru că acasă e cel mai bine! O surpriză foarte frumoasă astăzi de dimineață la antrenament!", a scris Simona pe pagina sa de Facebook alături de două fotografii cu Smiley. Și cântărețul a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care face un schimb de mingi cu Simona.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE