Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Simona Halep i-a răspuns italiencei Sarra Errani. Când va reveni pe terenul de tenis

Postat la: 06.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătoarea de tenis Simona Halep (24 de ani, locul 2 WTA), care s-a retras, marţi,de la turneul de la Brisbane, a postat un mesaj pe Twitter în care anunță că se pregăteşte pentru competiţiile de la Sydney şi/sau Australian Open.

"Fără tenis pentru două zile, dar muncind din greu pentru a fi pregătită pentru Sydney şi/sau Melbourne. Pumnii strânşi", a scris Halep pe Twitter.

Constănțeanca a acuzat o accidentare la pciorul stâng cu o zi înaintea meciului cu Victoria Azarenka, din turul secund al turneului de la Brisbane. Turneul de la Sydney este programat săptămâna viitoare, care precedează Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Jucătoarea italiană de tenis Sarra Errani (locul 20 WTA) a criticat decizia unor sportive de a se retrage înainte de a lua startul la unele turnee. Aceasta a scris pe Twitter un comentariu în acest sens: "Câte tablouri are de gând să mai strice? Ca să ştiu", a scris pe Twitter, jucătoarea în vârstă de 28 de ani,

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE