Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Soarta selecționerului Anghel Iordănescu va fi decisă de Răzvan Burleanu

Postat la: 13.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Anghel Iordănescu a vorbit despre posibilitatea de a continua ca selecționer al primei representative a României. Acesta a declarat că preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu va decide dacă îi va pregăti în continare pe tricolori.

"Personal nu am avut ca obiectiv să revin ca antrenor la echipa naţională. Am acceptat doar pentru a ajuta fotbalul românesc. Acum ar fi bine să mă lăsaţi să mă liniştesc şi această întrebare să i-o puneţi domnului Burleanu. E o bucurie foarte mare, dar eu consider că trebuie să învăţăm din nou să ne bucurăm. Nu mai ştim să preţuim o calificare şi nici să ne bucurăm. Asta pentru că au trecut opt ani de la ultima participare la un turneu final, iar în ultimii 15 ani avem doar o singură calificare. Dacă nu ştim să ne bucurăm avem nevoie măcar de linişte. Eu personal am nevoie de linişte", a spus Iordănescu, potrivit Mediafax.

Naționala României a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-0, selecţionata Insulelor Feroe, în ultima etapă a grupelor preliminare ale Campionatului European din 2016, şi s-a calificat la turneul final care va avea loc în Franţa.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE