Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Steaua a ajuns să joace la Domnești! Roș-albaștrii vor disputa un amical cu arabii de la Al Ittihad Kalba

Postat la: 01.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Steliștii au primit două zile libere după meciul de duminică cu Viitorul, din etapa a 9-a a Ligii I, scor 1-0. Miercuri roș-albaștrii se vor reuni la Domnești, pentru că baza de la Mogoșoaia este ocupată de echipa națională.

Din lotul campioanei lipsesc Paul Papp, Adi Popa și Alex Chipciu, convocați la prima reprezentativă a României, în timp ce Valentin Cojocaru și Alexandru Tudorie au fost convocația la reprezentativa de tineret a României. De asemenea, Fernando Varela s-a alăturat lotului naționalei din Insulele Capului Verdem iar Cătălin Car a fost selecționat de naționala țării natale, Republica Moldova.

Jucătorii rămași sub comanda lui Mirel Rădoi se vor pregăti timp de două săptămâni la baza din Domnești, iar sâmbătă de la ora 11.00, roș-albaștrii vor disputa un meci amical cu echipa arabă Al Ittihad Kalba, potrivit digisport.ro. Jocul va avea loc, de asemenea, pe stadionul din localitatea ilfoveană.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE