Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Steaua a anunțat transferurile lui Pintilii și Bourceanu. Prezentarea celor doi jucători

Postat la: 29.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: steauafc.com

FC Steaua a anunţat luni, că i-a transferat pe mijlocașii Mihai Pintilii si Alexandru Bourceanu.

"Fostii capitani ai Stelei din perioada 2011-2014 au revenit, astfel, la echipa noastra si se vor alatura lotului condus de Laurentiu Reghecampf pe data de 8 ianuarie, cand este programata vizita medicala", notează steauafc.com.

Mihai Pintilii a fost transferat de la echipa israeliana Hapoel Tel-Aviv si a semnat un contract valabil pe doi ani. De partea cealalta, Alexandru Bourceanu a semnat un contract valabil pe un an.

"Mihai Pintilii este un mijlocas central nascut pe 9 noiembrie 1984 in Iasi, care a evoluat, de-a lungul carierei, pentru Auxerre Lugoj, Jiul Petrosani, International Pitesti si Pandurii Targu-Jiu. In vara lui 2012, fostul capitan de la Pandurii s-a transferat la Steaua, echipa din lotul careia a facut parte, pentru o scurta perioada, in 2007. Dupa doua sezoane incununate de succes in Ghencea, Pintilii a fost transferat la Al Hilal Riad in vara lui 2014, acolo unde l-a insotit pe Laurentiu Reghecampf. In returul sezonului trecut, jucatorul a fost imprumutat la Pandurii Targu-Jiu, iar in prima parte a actualei stagiuni a evoluat pentru Hapoel Tel-Aviv, de unde a fost transferat inapoi la Steaua. A castigat doua titluri si Super Cupa Romaniei cu echipa noastra, adunand 53 de meciuri si 5 goluri in Liga 1, 9 meciuri si un gol in UEFA Champions League, 13 meciuri in UEFA Europa League, 4 jocuri in Cupa Romaniei, precum si un meci si un gol marcat in Super Cupa Romaniei. In plus, Pintilii este international, acesta debutand la prima reprezentativa in 2011 si evoluand, pana in acest moment, in 20 partide, marcand un gol si calificandu-se la EURO 2016", este prezentarea făcută lui Pintilii.

"Alexandru Bourceanu este un mijlocas defensiv nascut pe 24 aprilie 1985 la Galati, care si-a inceput cariera in 2004, la Dunarea Galati. De acolo a fost transferat in 2008 la Otelul, unde a evoluat timp de un sezon, perioada in care a jucat in 31 de partide si a marcat un gol. In vara lui 2009 s-a mutat la Poli Timisoara, echipa pentru care a strans, pana in 2011, 54 de partide si 2 goluri in Liga 1, trei jocuri in preliminariile UEFA Champions League, precum si 10 partide in preliminariile si grupele UEFA Europa League. Vara lui 2011 i-a adus transferul la Steaua, pentru care a jucat in 31 de partide de Liga 1 inca din primul sezon. A ridicat, in calitate de capitan, trofeul de campion si Super Campion al Romaniei in 2013, iar in ianuarie 2014 s-a transferat la Trabzonspor. Din cauza unei accidentari la genunchi, nu a mai intrat in planurile echipei din Turcia, care a decis sa-l imprumute la Steaua pentru un sezon in toamna aceluiasi an. In Ghencea a reusit sa isi revina dupa accidentare si a castigat, alaturi de colegii sai, un nou titlu de campion, Cupa Romaniei si Cupa Ligii. A revenit, in vara lui 2015, la Trabzonspor, insa si-a reziliat contractul cu turcii in luna octombrie. A semnat, pe 28 decembrie 2015, un contract valabil pe un an cu Steaua, echipa la care a avut urmatoarele cifre in precedentele perioade: 91 de meciuri si 3 goluri in Liga 1, 11 meciuri si un gol in UEFA Champions League, 24 meciuri in UEFA Europa League, 6 meciuri in Cupa Romaniei, 2 meciuri in Cupa Ligii si un meci in Super Cupa Romaniei. Pentru echipa nationala a Romaniei, Bourceanu a adunat 26 de partide", mai notează steauafc.com.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE