Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Steaua se teme de Astra: "Echipa care va fi mai curajoasă va câștiga partida. Mi-e frică"

Postat la: 26.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: digisport.ro

Steaua va întâlnii liderul Ligii I, Astra Giurgiu, dar starea de spirit nu este tocmai una bună în rândul roș-albaștrilor. Campioana a reușit un singur succes în ultimele cinci etape.

Cred că echipa care va fi mai curajoasă va câștiga partida. Cu Dinamo, n-am fost noi. N-am tras un șut la poartă decât la golul lui Stanciu. Cu Astra, mi-e frică de faptul că au un executant foarte bun de lovituri libere. Mă refer la Budescu. Trebuie să evităm faulturile în preajma careului. Cred că, odată cu reintrarea unor jucători de la noi, putem câștiga această partidă și trebuie să o câștigăm", a declarat Helmuth Duckadam, președintele de onoare al campioanei, la Digi Sport.

Steaua și Astra se vor întâlni duminică, 29 noiembrie, de la ora 20:30, în eapa a 19-a a Ligii I. Meciul se va disputa pe arena "Nicolae Dobrin" din Pitești și va fi televizat de TVR 1, Digi Sport 1, Dolce Sport 1 și Look TV.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE