Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Steliano Filip, după calificarea în finala Cupei: "Nu am trăit niciodată un asemenea moment"

Postat la: 21.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fundașul dinamovist Steliano Filip consideră că accesul în finala Cupei Româniiei, în dauna Stelei, este cea mai mare performanță a carierei sale. cel mai fericit moment din cariera lui. 

"Ne-am dorit cu toti sa jucam finala, ne dorim cu toti sa scriem istorie. Nu am trait niciodata un asemenea moment, ma bucur foarte mult. Sper sa si castigam Cupa pentru ca ne-am dorit si asta e obiectivul echipei", a spus Steliano Filip.

Pentru nostri asta e cel mai important meci, dar ar fi pacat sa joci finala si sa nu o castigam, mai ales ca am muncit mult pana aici.

Lucrurile s-au cam schimbat in ultima vreme. Stelistii mereu ne-au privit de sus, dar uneori cand nu esti modest fotbalul peste nas", a spus Steliano Filip, la Dolce Sport.


Dinamo s-a calificat în finala Cupei României la fotbal, miercuri seara, după ce a terminat la egalitate cu Steaua, 2-2, pe Arena Națională, în manșa secundă a semifinalelor, considerat în deplasare.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE