Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sydney 2016. Simona Halep A ÎNVINS-O pe Karolina Pliskova și va evolua ÎN SEMIFINALE / VIDEO

Postat la: 13.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: actualitati.net

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (24 de ani, locul 2 WTA) s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Sydney, dotat cu premii totale de 687.900 dolari, miercuri, după ce a învins-o pe sportiva cehă Karolina Pliskova (locul 11 WTA şi cap de serie numărul 5), cu 6-4, 7-5. Meciul a durat o oră 38 de minute.

Românca a câștigat tragerea la sorți și a ales să primească, cehoaica adjudecându-și primul game. Simona a egalat la 1 și a făcut break pentru 2-1, după un joc agresiv

Sportiva noastră s-a impus și în următoarele trei game-uri, astfel că scorul devenise 5-1.iPliskova a avut o tresărire de orgoliu și s-a apropiat la un singur game, de constănțeancă. A urmat cel mai disputat game al partidei, la capătul căruia Halep a câștigat.

Simona a început excelent actul secund, dar cehoaica a câștigat primul game, după doi ași consecutivi! Halep a revenit în setul al doilea, după un gam foarte disputat. Principala favorită a competiției a câștigat următoarele două game-uri distanțându-se la 3-1. Un moment extrem de important a avut loc la 4-4. Halep a reușit rebreak, dar cehoaica a egala la 5-5! Simona a câștigat următoarele două game-uri și s-a calificat în semifinalele turneului de la Sydney!

Cele două sportive se mai întâlniseră de două ori, ambele meciuri având loc în 2015. Halep s-a impus de fiecare dată în minimum de seturi: 6-4, 6-4 în optimi la Indian Wells şi 6-4, 7-6(4) în finala de la Dubai.

Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Sydney, după ce a învins-o marți dimineață, pe sportiva franceză Caroline Garcia (locul 34 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-1.

Halep și-a asigurat un cec de 36.600 dolari și 185 puncte WTA. În următoarea fază a competiției, sportive noastră o va întâlni pe rusoaica Svetlana Kuznețova (30 ani, 25 WTA), care a trecut în sferturi de italianca Sara Errani, cu 7-6 (1), 6-0. Halep și Kuznețova s-au întâlnit de cinci ori, iar raportul victoriilor este de 3-2 pentru româncă. Ultimul duel a avut loc în 2014, în sferturi la Roland Garros, câmd Halep s-a impus cu 6-2, 6-2.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE