Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Turneul Campionilor 2015. Florin Mergea și Rohan Bopanna sunt primii finaliști de la Londra

Postat la: 21.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Florin Mergea și partenerul său de la dublu, Rohan Bopanna s-au calificat în finala Turneului Campionilor de la Londra după ce au trecut în două seturi de cuplul croato-brazilian, Ivan Dodig (Croația)/Marcelo Melo (Brazilia) scor 6-4, 6-2.

Primul set al partidei părea a fi unul echilibrat, până când Mergea și Bopanna au reușit să face break-ul și apoi să își mențină avantajul până la final și au câștigat cu 6-4. În al doilea set, cuplul româno-indian a început tare și au reușit trei breake-ul consecutive, adversarii lor câștigând doar două gameuri. 

Mergea și Bopanna i-au eliminat din turneul de la Londra tocmai pe cei care i-au ajutat să se califice in-extremis la cel mai important turneul al anului. Cele două perechi s-au întâlnit de 3 ori până acum în circuitul de dublu. Toate disputele au avut nevoie de super tie-break. În 2014, Mergea şi Bopanna s-au impus în sferturile de finală de la Shanghai, cu scorul de 6-4, 3-6, 10-7.

Campionii de la Roland Garros şi-au luat revanşa în acest sezon. Au câștigat în sferturile de la Cincinnati, 6-1, 1-6, 14-12. De asemenea, tot ei s-au impus în aceeaşi fază a Mastersului de la Paris, 7-5, 6-7, 12-10.

Meciul s-a terminat după exact o oră de joc, fiecare dintre cele două seturi durând câte 30 de minute. Florin mergea, calificat pentru prima dată în carieră la Turneul Campionilor și partenerul său, aflat a treia oară la această competiție sunt primii finaliști, urmând să-i întâlnească duminică pe câștigătorii meciului dintre Horia tecău/Jean Julie Rojer și frații Bryan

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE