Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Turneul Campionilor 2015. Novak Djokovic a fost învins de Roger Federer

Postat la: 17.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Novak Djokovic (28 ani, locul 1 ATP) a fost învins de Roger Federer (34 ani, locul 3 ATP) cu scorul de 5-7, 2-6, în etapa a doua a grupei A din Turneul Campionilor, după un meci în care elvețianul a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din cariera sa. Federer s-a calificat deja în semifinale, indiferent de rezultatul din ultimul meci, în timp ce Nole depinde de rezultatul din meciul cu Tomas Berdych.

Cel mai așteptat meci din Grupa Stan Smith de la Turneul Campionilor din Londra s-a încheiat cu o victorie categorică a lui Roger Federer în două seturi. Dacă primul set a fost unul echilibrat și s-a încheiat după 45 de minute cu victoria elvețianului. În al doilea act al meciului, numărul unu mondial nu a contat și a reușit să câștige doar două gameuri, cedând în 34 de minute.

În aceeași grupă, japonezul Kei Nishikori (25 ani, 8 ATP) a trecut în trei seturi de Tomas Berdych (30 ani, 6 ATP) 7-5, 3-6, 6-3 și s-a înscris în cursa pentru obținerea locului doi, având în vedere că va juca următorul meci cu Federer, cel care s-a calificat deja în semifinale.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE