Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Turneul Campionilor 2015. Tecău/Rojer vs Mergea/Bopanna. Finală românească la Londra. Ora şi televizarea

Postat la: 22.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Doi români, Horia Tecău și Florin Mergea își vor disputa, duminică, titlul de la cel mai important turneul din circuitul ATP. Cei doi, alături de partenerii lor de la dublu masculin, vor juca pentru prima dată în carieră finala de la Turneul Campionilor.

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer (România/Olanda) s-au calificat în finala Turneului Campionilor, de la Londra, după ce au dispus în penultima fază de gemenii americani Bob și Mike Bryan, cu scorul de 6-4, 6-4. Meciul a durat o oră și șase minute şi a fost prima victorie din cariera lui Tecău în faţa celor doi gemeni care au dominat proba de dublu ani la rând.

În cealaltă semifinală, Florin Mergea şi Rohan Bopanna au ajuns în finală după ce au câştigat în faţa cuplului croato-brazilian, Ivan Dodig (Croația)/Marcelo Melo (Brazilia) scor 6-4, 6-2. Mergea și Bopanna i-au eliminat din turneul de la Londra tocmai pe cei care i-au ajutat să se califice in-extremis la cel mai important turneul al anului.

"Suntem foarte fericiţi că încheiem anul pe primul loc. Dar trebuie să ne gândim că ne aşteaptă un meci greu în finală. Joc împotriva compatriotului meu Florin. Ne cunoaştem foarte bine. Sunt foarte bucuros că joc finala împotriva lui. Este o mare realizare pentru ţara noastră", a declarat Horia Tecău.

Pentru prima dată în istoria Turneului Campionilor doi români îşi vor disputa titlul la dublu. Horia Tecău se află la a patra participare la Turneul Campionilor, iar Florin Mergea la prima.

Finala este una de vis pentru români, indiferent care dintre cele două cupluri va câştiga, trofeul tot ajunge în ţară. Meciul dintre Horia Tecau/Jean Joulien Roger şi Florina Mergea/Rohan Bopanna este programat pentru duminică de la ora 17:30, în direct pe Digi Sport 2.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE