Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












UEFA îl elogiază pe Tătărușanu în prima zi a anului: „Se apropie de vârful de formă al carierei"

Postat la: 01.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sportnews.libertatea.ro

Portarul român Ciprian Tătărușanu este subiectul unui articol publicat de site-ul uefa.com în prima zi a noului an. Materialul se intitulează "Staruri de la Euro 2016: Ciprian Tătărușanu". Cu doar două goluri primite în preliminariile Campionatului European de fotbal 2016, Tătărușanu a fost ales de UEFA ca rezervă a belgianului Courtois în "Echipa Ideală din preliminarii". 

"Tătărușanu va împlini 30 de ani luna viitoare și pare că se apropie de vârful de formă al carierei. E unul din fotbaliștii de top ai României. Nu e genul de jucător care să caute atenție dar atunci când are ceva de spus, o face. Se concentrează pe ceea ce are de făcut în teren iar în afara lui este un familist", scrie site-ul uefa.com.

Tătărușanu a îmbrăcat de 34 de ori tricoul reprezentativei de fotbal a României. Tricolorii au fost repartizați în Grupa A la Campionatul European 2016 și vor evolua împotriva Franței, a Albaniei și a Elveției.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE