Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Șumudică a oferit prima declarație după problemele de sănătate din meciul cu Dinamo: "De acum, fotbalul e pe locul doi"

Postat la: 16.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Șumudică, a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în timpul meciului cu Dinamo, disputat marți, în sferturile de finală ale Cupei României.

Acesta a părăsit stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare în minutul 70 al meciului pentru a se prezenta șa Spitalul Militar. El a acuzat palpitații la inimă.

"Sunt puțin slăbit. Acum am ieșit de la Spitalul Militar. A trebuit să rămân acolo, sunt internat ambulatoriu. Am fost internat de azi dimineață până acum. Mi-au făcut niște teste.

N-am avut în viața mea tensiunea atât de mare. Și de la asta au fost și niște bătăi ale inimii. Sunt mai multe probleme. S-au adunat. Pe sistem nervos, eu sunt și mai coleric, mă consum...

De la începutul meciului, când am vrut să dau o informație în minutul 4 și am vrut să strig, am simțit că am niște tulburări. Tahicardie am înțeles că se numește.

În minutul 70 n-am vrut să fac circ, să chem salvarea, am sunat un doctor pe care îl știu și am plecat încet așa spre spital.

Ieri mi-am dat seama că trebuie să am grijă mai mult de mine și să nu-mi mai pun inima pe tavă, să fac eu pe eroul și să ajut pe toată lumea.

Nu știu când voi reveni la echipă. După amiază mi se va pune un holter, un aparat care monitorizează bătăile inimii. Mi s-a recomandat concediu medical.

Am tras de jucători în perioada asta. N-am reușit să-i fac să se concentreze pe joc, sunt preocupați de problemele lor.

M-a sunat doamna Niculae, când am ajuns la spital. M-a întrebat de ce am lăsat echipa. Credea probabil că e o formă de protest a mea. I-am zis că sunt la Spitalul Militar", a spus Marius Șumudică la Dolce Sport.

Tehnicianul și-a continuat discursul, vorbind de posibilele jocuri de culise ce vor apărea în play-off-ul Ligii I, dar și despre problemele financiare cu care se confruntă liderul campionatului.

"Cred că m-am chinuit degeaba până acum. Dar a fost o perioadă frumoasă. Nu mai vreau să vorbesc despre asta.

Sunt legat de contract. Dar în momentul de față nu mă gândesc decât să ies bine. Zilele astea m-au consumat enorm.

Se rugau cu hârtiile după noi să semnăm ca să-i amânăm cu plata și să arate la UEFA, să primească banii. Numai eu știu cât m-am chinuit, eu cu Dani Coman, să-i convingem pe jucători să semneze. Și acum, când erau banii de primit nu s-a primit niciun ban. Puneți-vă în situația mea și a lui Dani Coman.

De acum familia devine prioritare și fotbalul pe locul doi. Nu moare nici Astra fără Șumudică și nici Șumudică fără Astra", a mai spus Șumudică la Dolce Sport.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE