Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












US OPEN 2015. Reacția presei internaționale după calificarea Simonei Halep în semifinalele turneului de la Flushing Meadows

Postat la: 10.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: perfecte.ro

Prestația Simonei Halep (locul 2 WTA) din sferturile de finală ale ultimului turneu de Grand Slem al anului, 6-3, 4-6, 6-4, cu Victoria Azarenka (locul 20 WTA) din Belarus a fost dezbătută de presa internațională.

"Nici ploaia, nici oboseala, nici căldura şi nici Azarenka nu au oprit-o pe Simona Halep în sferturi", scrie autorul articolului postat pe site-ul SuperNews.

Italia va fi reprezentată de două jucătoare în penultimul act al turneului: Roberta Vinci și Flavia Pennetta. Prima o va întâlni pe Serena Williams, iar a doua va da piept cu Simona Halep.

"Pennetta şi Vinci în semifinale. Pentru Pennetta urmează Simona Halep, cap de serie numărul 2. Ar fi nevoie de încă un miracol", a scris intelligonews.it.

Site-ul oficial de tenis feminin, wtatennis.com, a notat: "Halep i-a supraviețuit Victoriei Azarenka. Simona Halep a câștigat după un meci maraton și va evolua în semifinale la US Open, pentru prima dată în carieră".

Partida dintre Halep și Pennetta din semifinalele Grand Slem-ului de la Flushing Meadows va avea loc, în noaptea de joi spre vineri, pe arena Arthur Ashe, nu mai devreme de ora 2.00, ora României. Confruntarea va fi televizată de Eurosport.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE