Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












US OPEN 2015. Simona Halep, după meciul cu Erakovici: L-am ascultat pe Darren Cahill și am făcut bine

Postat la: 01.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Halep (23 de ani, locul 2 WTA) este într-o formă de zile mari. Constănțeanca a disputat finalele ultimelor două turnee la care a participat, Cincinnati și Toronto, iar la US Open a acces în actul secund, după ce adversara sa din runda inaugurală, neo-zeelandeza Marina Erakovici (locul 99 WTA) s-a retras la scorul de 6-2, 3-0 pentru româncă. La finalul meciului cu Erakovici, Halep a vorbit despre cum a ajuns la aceste performanțe.

"Am jucat bine, am avut un start bun în acest turneu. Vreau să savurez acest turneu și să joc cât mai bine, am jucat agresiv săptămanile trecute și vreau să joc și mai agresiv. Daren Cahill mi-a spus să stau fără rachetă o perioadă. L-am asculat și acesta a fost un lucru bun", a spus Simona Halep.

În faza următoare, Halep va evolua cu învingătoarea dintre ucraineanca Katerina Bondarenko (locul 104 WTA, venită din calificări) şi kazaha Iulia Putinţeva (locul 78 WTA). Constănțeanca nu s-a întâlnit cu niciuna dintre cele două jucătoare în carieră.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE