Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












US OPEN 2015. Simona Halep i-a declarat RĂZBOI italiencei Flavia Pennetta, în drumul spre finală: Am încredere că pot să câştig

Postat la: 10.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: 2014.usopen.org

Jucătoarea de tenis Simona Halep (locul 2 WTA) o va întâlni pe italianca Flavia Pennetta (locul 26 WTA) în semifinalele turneului de la US Open.

Pennetta (33 de ani) conduce cu 3-1, în meciurile directe cu Halep. Italianca s-a impus în sferturi la Marbella (2010), scor 6-4, 7-6 (4), în optimi la Bastad (2013), scor 4-6, 7-5, 2-0, abandon şi în optimi la US Open (2013), scor 6-2, 7-6 (3). Halep are o victorie în ultimul meci, disputat în martie, în optimile de finală ale turneului de la Miami, scor 6-3, 7-5.

"Pot să spun că îmi doresc să câştig, am jucat cu ea acum doi ani aici, dar am jucat şi anul acesta, mult mai important pentru mine şi am câştigat acel meci, am încredere că pot să câştig mâine, bineînţeles, dar tot aşa de adevărat este că va fi un meci foarte greu şi ea va lupta pentru şansa ei, pentru că este o şansă mare şi pentru ea", a afirmat Halep.

Meciul dintre Halep și Pennetta va avea loc, în noaptea de joi spre vineri, în al doilea meci programat pe arena Arthur Ashe, nu mai devreme de ora 2.00, ora României. Confruntarea va fi televizată de Eurosport.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE