Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












US OPEN 2015. Simona Halep vs Shelby Rogers 2-0. Românca a trecut fără probleme în optimi VIDEO

Postat la: 06.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Halep a reușit să își depășească cea mai bună performanță înregistrată vreodată la US Open după ce a trecut, duminică dimineața de americanca Shelby Rogers în turul trei al turneului. Constănțeanca a învins-o în două seturi, 6-2, 6-3, pe adversara sa aflată pe poziția 154 WTA.

Locul 2 mondial nu a avut probleme în partida de pe arena Arthur Ashe de la Flushing Meadows, deşi Rogers a intrat cu încredere pe teren. Însă încrederea americancei s-a evaporat la prima minge de break a meciului, în ghemul al cincilea. Astfel, de la 2-2, Halep a arătat ce ce înseamnă diferenţa de peste 150 de locuri în clasamentul WTA, câştigând şapte ghemuri la rând.

Setul întâi a durat 31 de minute, apoi Rogers a câştigat şi ea un ghem la 0-2, în setul secund. Românca a dus scorul la 5-2, după un nou break în ghemul al şaptelea, apoi s-a relaxat, iar Rogers a făcut rebreak. Nu a fost o revenire a americancei, pentru că Halep a închis setul în ghemul următor, după alte 36 de minute.
Calificarea în optimi este recompensată la US Open cu un premiu de 213.575 de dolari şi cu 240 de puncte WTA și reprezintă cea mai bună perforamnță a româncei la Flushing Meadows.

În optimi, Simona o va întâlni pe germanca Sabine Lisicki (locul 24 WTA), cea care a reușit să o învingă în trei seturi pe cehoaica Barbara Strycova, 6-4, 4-6, 7-5.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE