Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












VESTE EXTRAORDINARĂ! Dănuț Lupu se află în afara oricărui pericol și va fi externat

Postat la: 29.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul jucător de fotbal Dănuţ Lupu (48 de ani) se află în afara oricărui pericol şi va părăsi spitalul Spitalul "Matei Balş", în care se află internat, a anunțat prosport.ro, citat de Mediafax.

Dănuț Lupu a suferit o dublă pneumonie, dar a fost pus pe picioare de o echipă medicală condusă de profesorul Streinu Cercel. A avut imunitate zero, iar tratamentul a fost bazat şi pe multe antibiotice. Raportat la penicilina normală, el a făcut 1.000.000 de unităţi la opt ore pentru a-şi reveni.

"Se simte foarte bine şi, cel mai probabil, luni sau în cursul săptămânii viitoare va părăsi spitalul. E puţin nervos pentru că nu se mai află sub influenţa sedativelor şi organismul are nevoie de tutun! El fuma câte două pachete de ţigări pe zi. Dănuţ ar fi vrut să plece încă de zilele astea din spital, dar medicii nu l-au lăsat, chiar dacă a depăşit faza critică. În câteva zile se va simţi şi mai bine. Poate că de luni ar putea să părăsească spitalul", a dezvăluit pentru ProSport unul dintre cei mai buni prieteni ai fostului fotbalist de la Dinamo, Rapid, Panathinaikos şi Brescia.

Dănuţ Lupu a evoluat în trei rânduri la Dinamo (1987-1990, 1995-1997 și 2000-2001) și a câștigat 5 trofee. El a mai evoluat,de-a lungul carierei la Panathinaikos, Korinthos, OFI Creta, Rapid, Brescia şi Tzafirim Holon. La echipa naţională, fostul mijlocaş a jucat în 14 meciuri, fără a marca vreun gol.

Lupu a cucerit cinci trofee: eventul cu Dinamo (1989-1990), titlul cu Panathinaikos (1990-1991) şi titlul şi Supercupa României cu Rapid (1998-1999).

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE