Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Victor Pițurcă l-a FĂCUT PRAF pe selecționerul Iordănescu: "Eu am dus echipa de pe locul 56 în lume pe locul 7"

Postat la: 17.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: rfi.ro

Fostul selecţioner Victor Piţurcă a declarat că el este cel care a dus naţionala României pe locul 7 în clasamentul FIFA, după ce a preluat-o când se afla pe 56. Acesta l-a criticat pe Anghel Iordănescu, cel care a spus că locul 7 ocupat de tricolori este unul mincinos.

"Eu echipa asta am luat-o de pe locul 56 in lume si am adus-o pe locul 7, ca eu am adus-o, asta e echipa facuta de mine... Este o mare greseala ce a spus Iordanescu, faptul ca este un loc mincinos, si sunt putin suparat pe el, nici nu am mai vorbit. La fel si Mircea Lucescu.

Acest loc 7 se datoreaza acestor jucatori, care au jucat toate meciurile pe viata si pe moarte si au castigat puncte. N-a fost nicio conjunctura, s-a jucat numai cu adversari top-class. Ne-au trebuit 3-4 ani sa ajungem in aceasta postura, iar acum toata lumea spune ca nu avem ce sa cautam acolo. Intr-un an de zile, putem sa ajungem iar pe locul 50.

Meritam toate laudele, dar la noi e foarte mare suparare ca am ajuns pe locul 7. Iordanescu, daca era in locul meu, nu mai spunea asa. Cand am cazut la baraj cu grecii a spus ca e cea mai slaba echipa, ca suntem fraieri daca nu ne calificam, iar acum spune ca Grecia e cea mai buna echipa. Nu e profesionist", a spus Pițurcă la Dolce Sport.

Victor Piţurcă şi-a reziliat contractul cu Federația Română de Fotbal în octombrie 2014 pentru a prelua gruparea Al Ittihad, echipă de care s-a despărțit în iulie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE