Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Viitorul - Steaua 0-1, în epilogul etapei a 22-a. Hamroun a adus victoria campioanei en-titre / VIDEO

Postat la: 14.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Steaua s-a impus la Ovidiu, în fața Viitorului, cu scorul de 1-0, luni seara, în ultimul meci al etapei a 22-a a Ligii I.

Oaspeții au marcat unicul gol al partidei în minutul 3. Varela a trimis o pasă lungă pentru Hamroun, iar algerianul a deschis scorul.
În minutul 9, Tade a fost aproape să mărească avantajul pe tabela de marcaj. Atacantul francez a trimis cu capul, dar mingea a trecut puțin pe lângă poartă. Fază controversată în minutul 13. Hamroun a comish enț în careu după o minge trimisă din apropiere de Nicoliță. "Centralul" Alexandru Tudor a lăsat jocul să continue, spre disperarea lui Gică Hagi.

Viitorul și-a creat prima ocazie clară, două minute mai târziu, prin Ioan Filip dar bara s-a opus golului egalizator. La rândul lui, Cernat a fost aproape de gol în minutul 28, când nu l-a putut învinge pe portarul Niță. Din minutul 61, campioana en-titre a evoluat în inferioritate numerică. Papp a văzut al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu, după un fault comis asupra lui Nicoliță.

Ocazie mare a roș-albaștrilor, în minutul 70! Tade a scăpat singur cu Buzbuchi, dar francezul s-a complicat și n-a obținut decât un corner. Finalul confruntării a fost încins, Niță făcând minuni în poartă.

În urma acestei victorii, Steaua a acumulat 37 de puncte și ocupă locul 5 în clasamentul Ligii I. Viitorul ocupă poziția secundă, cu 40 de puncte, la egalitate cu Dinamo. Lider este Astra, cu 45 de puncte.

Cele două echipe

FC Viitorul: Buzbuchi - Benzar, Hodorogea, Mitrea, Boli - Achim, Nedelcu (Ganea '66), Filip - Nicoliţă (I. Hagi '76), Cernat, Aganovic (Chiţu '46). Antrenor: Gheorghe Hagi

Steaua: Niţă - Papp, Varela, Toşca, Guilherme - Filip, Breeveld (Alcenat '67), Sulley (Tudorie '90+3) - Popa, Tade, Hamroun (Tahar '78). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE