Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Incident infiorator. Un băiețel de patru ani a fost împușcat mortal

Postat la: 31.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un copil de patru ani din comitatul californian San Bernardino a fost împușcat mortal într-un incident armat, informează LA Times. Daniel Munoz tocmai se trezise și a ieșit în grădină să se joace cu sora sa, în momentul în care s-au auzit focurile de armă, a spus bunica sa, Ramona Perez, potrivit b1.ro.

Pe la ora locală 20:26, când s-au auzit cele șase focuri de armă, mătușa lui Munoz a crezut că sunt focuri de artificii. Apoi s-a întors și și-a văzut nepotul prăbușit cu fața în jos. Panicată, l-a luat pe băiețel și a fugit cu el în spatele casei, lăsând în urmă o dâră de sânge. Un vecin care a venit să vadă ce se petrece a sunat la 911.

Polițiștii nu l-au prins încă pe vinovat, dar au dat publicității o poză cu un bărbat care ar fi fost implicat în incident. Anchetatorii cer ajutorul populației pentru a-i ajuta să afle ce s-a întâmplat.

"În acest eveniment nefericit, victima a fost un copil de patru ani care se juca în afara casei cu niște animale de pluș în momentul în care a fost împușcat mortal", a declarat Jodi Miller, purtătorare de cuvânt a departamentului care se ocupă de caz.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE