Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lavinia Șandru nu mai e căsătorită cu Darius Vâlcov. În ce relații au rămas cei doi

Postat la: 14.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Lavinia Șandru și Darius Vâlcov au divorțat recent pe cale legală. Potrivit unor apropiați ai realizatoarei TV, divorțul dintre cei doi, care nu mai formează un cuplu de mai bine de trei ani, a fost unul pe cale amiabilă, iar copilul lor va fi crescut în cotinuare de mamă.

Lavinia Șandru a decis sa scape definitiv de sotul arestat, insa, inainte de toate, a discutat cu el despre divort: "Sunt despartiti din punct de vedere legal, totul s-a petrecut la notar. Totul a fost facut in secret, iar Lavinia este extrem de discreta in ceea ce priveste viata ei personala. M-as bucura insa sa fie adevarat, pentru ca ea nu merita sa fie tarata in atata noroi. Darius Vâlcov a inselat-o de atatea ori, iar ea a suportat de dragului fiicei lor. Acum este relaxata, nu mai sufera. Nici nu il uraste pe fostul ei sot, pentru ca este tatal fiicei sale, a unicului copil", a declarat o sursa demna de incredere, pentru CANCAN.ro.

In anul 2005, Lavinia Sandru s-a casatorit cu politicianul Darius Vâlcov, iar nasi de cununie au fost Cozmin si Gabriela Gusa. Pe atunci, cei doi nu se bucurau de celebritate la fel ca acum si incercau sa isi consolideze o cariera in politica. Dupa numai un an de mariaj a venit pe lume si singurul lor copil, Sara Gabriela.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE