Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sentință în DOSARUL REFERENDUMULUI. Liviu Dragnea se gândește la demisie

Postat la: 06.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție urmează să dea, miercuri, sentința în dosarul Referendumului, în care unul dintre inculpați este vicepremierul Liviu Dragnea. Omul numărul doi în PSD a declarat, marți, că are emoții în ceea ce privește decizia magistraților și a lăsat să se înțeleagă că ia în calcul și o eventuală demisie. 

Atunci când a fost întrebat de un jurnalist dacă ia în calcul o demisie din Guvern în cazul în care sentința, chiar și în primei instanță, îi este nefavorabilă, vicepremierul a lăsat să se înțeleagă că ar putea face acest gest.

"Ştiţi bine ce voi face, numai ca n-am vrut sa răspund niciodată la întrebarea asta, din superstiţie. Răspunsul e inclus în întrebare. (...) Aşa cum în aceşti mai mult de doi ani de zile m-am ferit sa comentez si am fost foarte rezervat în comentarii pentru a nu fi acuzat ca influenţez justiţia - spre deosebire de alţii, în frunte cu Băsescu, care au tot influenţat în cazul asta si care au tot presat - aşa voi face si eu, dupa sentinţă voi vorbi mai multe lucruri", a declarat Liviu Dragnea.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE